Homepage slider – cs

ČEŠI SKLÍZÍ ÚSPĚCHY VE VÝSTAVBĚ VELKÝCH BATERIÍ. ZATÍM ALE HLAVNĚ V ZAHRANIČÍ

Nenechte si ujít nový díl podcastu Pod proudem (Svaz moderní energetiky), do kterého přijal pozvání náš výkonný ředitel Jan Fousek společně s Zdeněk Sobotka, šéfem společnosti SOLEK HOLDING SE.

AKUMULACE, AGREGACE A FLEXIBILITA V ČR? POMALU, PŘÁTELÉ

Novela energetického zákona LEX OZE III. zavádí do české legislativy pojmy akumulace, agregace a flexibility. Co mají tyto služby řešit? Jakým překážkám jejich zprovoznění v ČR čelí? A kdo na zpoždění vydělává? Nejen o tom hovořil v rozhovoru pro estav.tv Jan Fousek, výkonný ředitel asociace AKU-BAT.

WEBINÁŘ: JAK SE POSTARAT O PRŮMYSLOVÉ BATERIE NA KONCI ŽIVOTNÍHO CYKLU

Ve čtvrtek 11. ledna jsme ve spolupráci s ECOBAT uspořádali online webinář. Hosty byli Petr Kratochvíl (ECOBAT), Jan Kořán (KF Legal) a Jan Fousek (Asociace pro akumulaci energie AKU-BAT CZ) v roli moderátora.

AKUCAST: JAK SE STÁT POSKYTOVATELEM SLUŽEB VÝKONOVÉ ROVNOVÁHY?

V tomto díle jsme se zaměřili na poskytování služeb výkonové rovnováhy (SVR). Dozvíte se, jak se stát poskytovatelem SVR, co to obnáší, jaký zvolit postup, s jakými druhy zařízení můžete SVR poskytovat, kdy oslovit agregátora atd. Hosty AKUCASTu byli Jitka Hlavová (ORGREZ) a Martin Kašák (ČEPS).

FILTR ČLENŮ AKU-BAT DLE ZAMĚŘENÍ

Hledáte firmu zabývající se vodíkem, elektromobilitou, provozovatele baterií nebo všechno dohromady? Podívejte se na náš filtr členů dle zaměření, ve kterém si můžete vyfiltrovat mezi našimi členy zaměření, které vás zajímá a firmu přímo kontaktovat.

STAŇTE SE ČLENY ASOCIACE AKU-BAT CZ