Homepage slider – cs

Záznam webináře AKU-BAT HYDROGEN již nyní na Youtoube!

Dne 11. června proběhl náš bezplatný webinář zaměřený na vodík. Významnými hosty tohoto webináře byli: Martin Tengler (BloombergNEF), Michal Slabý (NET4GAS), Jakub Mališ (MND) a Matěj Kruml (vedoucí vodíkové sekce v AKU-BAT). Webinář moderoval Jan Fousek a jeho záznam naleznete již nyní na našem Youtube kanále!

Příručka pro realizaci a provoz BSAE v ČR v roce 2024

Právě jsme dokončili příručku pro realizaci a provoz BSAE v ČR, jejíž cílem je poskytnout informace o podmínkách realizace a provozu bateriových uložišť v ČR, a to k právnímu stavu platnému v prvním čtvrtletí roku 2024. Tato příručka je dostupná pouze našim členům.

AKUCAST: Chytré řízení FVE a bateriových systémů v domácnostech

V našem novém AKUCASTU jsme diskutovali o chytrém řízení domácností s FVE a bateriovým úložištěm. Pozvání k diskuzi tentokrát přijali Michal Hrabí, COO ve společnosti SOLSOL, který má na starosti mimo jiné digitalizaci SOLSOL a nové služby pro partnerské firmy, a Vladislav Martínek, vědeckovýzkumný pracovník CVUT UCEEB.

FILTR ČLENŮ AKU-BAT dle zaměření

Hledáte firmu zabývající se vodíkem, elektromobilitou, provozovatele baterií nebo všechno dohromady? Podívejte se na náš filtr členů dle zaměření, ve kterém si můžete vyfiltrovat mezi našimi členy zaměření, které vás zajímá a firmu přímo kontaktovat.

Staňte se členy Asociace AKU-BAT CZ