Vláda projednala novou novelu energetického zákona známou jako LEX OZE III

Česko je o krok blíže k zavedení klíčových prvků moderní energetiky – agregace flexibility a akumulace energie. Vláda projednala novelu LEX OZE III, která zavedení těchto prvků umožní. K této události jsme společně se Svazem moderní energetiky vydali tiskovou zprávu.

Webinář: Recyklace solárních panelů a baterií

Nenechte si ujít on-line informační webinář pořádaný Solární asociací a kolektivním systémem REsolar dne 23.4. od 10 do 12 hodin. Webinář je bezplatný a je určen výhradně členům Solární asociace, klientům REsolar a našim členům AKU-BAT.

AKUCAST: Chytré řízení FVE a bateriových systémů v domácnostech

V našem novém AKUCASTU jsme diskutovali o chytrém řízení domácností s FVE a bateriovým úložištěm. Pozvání k diskuzi tentokrát přijali Michal Hrabí, COO ve společnosti SOLSOL, který má na starosti mimo jiné digitalizaci SOLSOL a nové služby pro partnerské firmy, a Vladislav Martínek, vědeckovýzkumný pracovník CVUT UCEEB.

FILTR ČLENŮ AKU-BAT dle zaměření

Hledáte firmu zabývající se vodíkem, elektromobilitou, provozovatele baterií nebo všechno dohromady? Podívejte se na náš filtr členů dle zaměření, ve kterém si můžete vyfiltrovat mezi našimi členy zaměření, které vás zajímá a firmu přímo kontaktovat.

STAŇTE SE ČLENY ASOCIACE AKU-BAT CZ