Modernizační a Inovační fond – seminář s dotazy

Kdy: 8. září 2020, 10:00 – 12:00

Kde: InspirationHUB, Jankovcova 1037/49, Classic 7, budova C, Praha 7

Přednáší a dotazy zodpovídá: Ing. Jan Tůma, Ministerstvo životního prostředí ČR

• vedoucí oddělení obchodování s emisemi, odbor energetiky a ochrany klimatu – gesční útvar pro Modernizační a Inovační fond

Co se dozvíte:

Poslední dobou se čím dál častěji setkáváme s dotazy k Modernizačnímu a Inovačnímu fondu. Ptáte se na rozdíly mezi oběma fondy, na jaké projekty a odkdy bude možné čerpat finanční prostředky, v jaké výši a jakou formou podpora bude, jaké bude případné propojení s Just Transition Fund atd.

Domluvili jsme se proto s Ing. Janem Tůmou z MŽP, který se zásadním způsobem podílí na nastavování obou fondů, aby poskytl prezentaci s přehledným představením fondů, včetně informací o budoucích možnostech čerpání finančních prostředků na akumulaci, obnovitelné zdroje a FVE. Po prezentaci bude dán prostor pro dotazy posluchačů.  Seminář je určen pro zájemce nejen z řad členů a zástupců našich partnerských asociací, ale i pro nečleny.

Seminář organizuje a diskuzi řídí: Mgr. Jan Fousek, Asociace pro akumulaci energie AKU-BAT

• výkonný ředitel AKU-BAT, předseda dozorčí rady Solární asociace a člen představenstva Svazu moderní energetiky

Cena:

300,- Kč pro členy, partnery a zástupce AKU-BATu, Solární asociace a Svazu moderní energetiky

600,- Kč pro nečleny

Registrovat se můžete zde, přihlášení budete po následném potvrzení dle kapacity. Případné dotazy zasílejte na jelinkova@akubat-asociace.cz.