ČESKÝ ENERGETICKÝ A EKOLOGICKÝ PROJEKT, STAVBA, INOVACE ROKU

Soutěž, která vyhledává a prezentuje PROJEKTY, STAVBY, PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE, INOVACE a VZORY zaměřené na zvýšení energetické účinnosti a dosažení úspor energie ČR, podporu INICIATIVY PRŮMYSL 4.0 a INICIATIVY SMART CITY, zvýšení konkurenceschopnosti a podpory INOVACÍ průmyslu ČR, zlepšení životního prostředí ve městech, obcích a aglomeracích ČR a podporu zájmu o studium technických oborů na univerzitách ČR.

Slavnostní vyhlášení výsledků a prezentace vítězných staveb, technologií a inovací celostátní soutěže ČEEP roku 2021 se uskuteční 24. 5. 2022 v aule ČVUT  – Betlémské kapli. K účasti na tomto svátku oboru energetika a stavebnictví budou pozváni zástupci všech přihlašovatelů. Galavečer s vyhlášením výsledků se vždy koná za vysoké mediální pozornosti a účasti významných osobností oboru.

Přihlášky do 19. ročníku celostátní soutěže Český energetický a ekologický projekt, stavba, inovace roku můžete podávat až do 6. 5. 2022 ZDE.

Bližší informace o soutěži na webových stránkách