Magazín PRO-ENERGY publikoval článek asociace AKU-BAT o akumulaci ve světě

Ve čtvrtletním magazínu PRO-ENERGY byl v září publikován článek s názvem "Rozvoj bateriových systémů ve světě jde mílovými kroky", jehož autory jsou slečna Jelínková a pan Fousek z Asociace pro akumulaci energie a baterie AKU-BAT. O tom, jak dalekou jsou s akumulací nejen v Evropě, ale i ve zbytku světa, si můžete přečíst zde.

ČTK zveřejnila tiskovou zprávu AKU-BATu o využití BESS v průmyslu

14. 8. zveřejnila ČTK tiskovou zprávu asociace AKU-BAT o využití velkokapacitních bateriových systémů (BESS) v průmyslu. Jejich širší využití pro stabilizaci energetické sítě je stále brzděno legislativou, nicméně baterie se díky svým unikátní technickým vlastnostem začínají prosazovat v průmyslu. Tiskovou zprávu si můžete přečíst zde.

Časopis Energetika vydal článek asociace AKU-BAT

V novém čísle časopisu Energetika vyšel článek na téma Perspektivy rozvoje akumulace energie v České republice, jehož autory jsou pan Fousek a slečna Jelínková z Asociace pro akumulaci energie a baterie AKU-BAT CZ. Přečíst si ho můžete zde.