Stali jsme se partnery významné konference ESGC 2020

AKU-BAT se stal partnerem významné konference Energy Storage Global Conference 2020 (ESGC 2020), která se uskuteční v Bruselu ve dnech 13. - 15. 10. Členové AKU-BATu mohou využít slevu 10 % na vstupném. Bližší informace o konferenci naleznete zde.

Pracujeme i v těchto dnech

Vážení členové a příznivci akumulace, i nadále jsme Vám plně k dispozici. Z důvodu aktuálního nouzového stavu ČR nejsme přítomni v kanceláři, nicméně ze svých domovů i nadále pracujeme a porady probíhají, jen přes telefon, Skype apod. Neváhejte se nám tedy ozvat na naše e-mailové adresy či telefonní čísla, místo schůzky můžeme domluvit třeba videokonferenci 😊. Všem přejeme především mnoho zdraví a brzký návrat do běžného života!

AKU-BAT má nové logo!

V souvislosti s drobnou změnou podnázvu asociace AKU-BAT, kterým je nyní Asociace pro akumulaci energie (původně Asociace pro akumulaci energie a baterie), jsme změnili i naše logo. Logo v české i anglické variantě vidíte zde na obrázku, v případě zájmu rádi zašleme v lepší kvalitě.

Nový leták o výhodách členství v asociaci AKU-BAT

Asociace pro akumulaci energie AKU-BAT vytvořila leták shrnující výhody členství a další informace pro zájemce o spolupráci s naší asociací. Leták si můžete prohlédnout zde, budeme rádi za jeho sdílení.

AKU-BAT se vyjádřil k aktuální situaci kolem akumulace pro euro.cz

Dnes vyšel článek o kryobateriích na webovém portálu euro.cz, ve kterém se zástupci AKU-BATu vyjadřují k vývoji legislativy v oblasti akumulace a k její aktuální situaci. Článek si můžete přečíst zde.

ČEZ vstupuje do představenstva AKU-BATu

Skupina ČEZ se stala novým členem Asociace pro akumulaci energie a baterie AKU-BAT a současně projevila zájem podílet se na vedení asociace skrze členství v představenstvu. Budeme se těšit na vzájemnou spolupráci!